הלבנת שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

17/01/2012 | 19:44 | מאת: עמית

ד"ר אמיל ליטבק שלום, אני נמצאת כרגע באמצע טיפול שיניים שעיקרו גשר חדש והחלפת פלטה בלסת התחתונה. רציתי לשלב בטיפול גם הלבנת שיניים. לטענת הרופאה כיון שיש לי נסיגת חניכיים זה בלתי אפשרי. חלום חיי הוא לחיוך קרוב לצחור, אשמך לקבל התיחסותך לפני שקובעים לי את הצבעים לגשר ולפלטה. תודה. עמית

19/01/2012 | 17:00 | מאת:

בלתי אפשרי זו החלטה קשה מדי. אפשר לבצע הלבנה כאשר אוטמים היטב את האזור של הנסיגה. ברור שאותו אזור לא יעבור כל שינוי צבע