הלבנת שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

15/12/2011 | 21:18 | מאת: מישהי22

שלום ד"ר אמיל , אני רוצה לעשות הלבנת שיניים.ויש לי כמה שאלות: 1. מה הסיכוניים בהלבנה? ולמי זה לא מתאים? (כדי להיות בטוחה שרופא השיניים שלי דובר אמת). 2. יש לי 2 שיניים שעברו טיפול שורש ועכשיו הם עברו ציפוי חרסינה אז שמים את החומר ההלבנה גם עליהם? או שאפשר להשאירן ככה כמו שהן לבנות? 3. כמה זמן ההלבנה מחזיקה? 4. במידה ואני רוצה לעשות הלבנה ביתית וכמובן להיות במעקב אצל רופא שיניים ,החומר הפעיל כמה אחוז הוא צריך להיות?יש הגבלה מסויימת? תודה מראש. :)

17/12/2011 | 06:56 | מאת:

סיכוני הלבנה מסתכמים בצריבה של חניכיים או שפתיים וזה ר במקרה של טיפול לא נכון או לא קפדני. מתאים לכולם. הליך של הלבנת שיניים לאחר טיפול שורש שונה מהליך הלבנה של שיניים שלא עברו טיפול שורש. חרסינה אינה עוברת שינוי בהלבנה ולכן גם אין למרוח חומר על החרסינה. משך זמן שצבע שיניים חדש ישאר כפי שהוא תלוי באורך חיים ופיסיולוגיה של המטופל. אין לדעת מראש. ישנם חומרים המיועדים להלבנה ביתית המאושרים ע"י רשויות רפואה בעולם ובישראל. כל רופא שיניים מכיר אותם. רופא שיניים לא מכין את החומרים במרםאתו . אבל ראשית כל אדם צריך להאמין לרופא האמור לטפל באותו אדם.