הלבנת שיניים.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

25/10/2011 | 19:33 | מאת: אינה

ד"ר אמיל שלום, ברצוני לעשות הלבנת שיניים, אבל יש לי סתימות (לבנות). שמעתי למי שיש סתימות,לא יכול לעשות הלבנה. האם זה נכון? האם יש איזו דרך אחרת להלבין את השיניים? אם כן איזה דרכים ומה שם הטיפולים? תודה.

26/10/2011 | 06:35 | מאת:

החומר ממנו עשוים שיחזורים (סתימות) בשיניים שונה מחומר השן ולכן התגובה לחומר הלבנה שונה. יש לקחת בחשבון שלאחר ההלבנה יהיה צורך בהחלפת השחזורים בגלל אי התאמת הצבע. כ"כ צריך לבדוק לפני תהליך ההלבנה שאין מרווחים בין חומר השחזור לבין שן. במקרה ויש - חומר ההלבנה יכול לחדור לסדקים אלה ולגרום לרגישות