רופאים העובדים עם לייזר.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

16/10/2011 | 14:51 | מאת: טאיה

שלום! איפה אני יכולה למצוא רופאים שמטפלים בלייזר,כי בהסתדרות רופאי השיניים אין פונקציה כזאת לחיפוש.בלי לחפש אחד אחד באינטרנט. יש איזושהי התאחדות רופאי שיניים העובדים עם לייזר ששם אפשר לראות את כל רופאי שיניים באיזור מגורי העובדים עם לייזר? אולי במשרד הבריאות יודעים?

18/10/2011 | 05:36 | מאת:

לצערי רוב רופאי השיניים מעדיפים שיטות ישנות ולא חדשות וכך גם הסתדרות רופאי שיניים המנוהלת ע"י שמרנים קיצוניים. את צריכה לחפש באינטרנט וגם כאשר מרפאה או רופא מפרסמים טיפולים באמצעות לייזר , לרוב זה רק לצורך פרסום. לפי מה שאני מבין בתחום אני המנוסה ביותר בתחום הלייזרים ברפואת שיניים בישראל. אולי זה לא צנוע אבל כנראה שזו האמת