סתימת קרמיקה לחורים קטנים?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

07/10/2011 | 13:32 | מאת: טאיה

ד''ר תודה רבה על התשובות! לגבי סתימת קרמיקה:האם אפשר לעשות אותה לחורים קטנים שרק מתחילים בשיניים הטוחנות?או שזה מצריך הגדלת החלל בהשוואה לקומפוזיט ואז זה יוצא לא כדאי מבחינת שימור הרקמות הבריאות של השן (לא מבחינת הכסף)? אמרת שסתימת קרמיקה מצריכה 2 פגישות: אני מבינה שפגישה ראשונה זה הכנת החלל ובפגישה שניה שמים סתימה.ואיזה חומר שמים כסתימה זמנית?האם לאחר הסרתו זה מצריך קידוח נוסף של החלל? תודה רבה וגמר חתימה טובה!!!

08/10/2011 | 18:47 | מאת:

שיחזורים קטנים כדאי לדעתי לבצע בחומר מרוכב בפגישה אחת. אין הצדקה בשיחזור קרמי. החומר הזמני אשר נמצא בשן בין הפגישות יוצא בקלות והוצאתו אינה דורשת הרחבת החלל

08/10/2011 | 21:59 | מאת: טאיה

ד''ר אתה יכול בבקשה להסביר למה התכוונת כשאמרת שאין הצדקה לעשות סתימות קטנות מקרמיקה.זה בלתי אפשרי? זה מצריך קידוח גדול יותר של החלל? או אין הצדקה מבחינת הכסף? תודה רבה!!!