אפטות בלשון

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

18/09/2011 | 13:49 | מאת: גלית

שלום סובלת הרבה זמן מאפטות בלשון, תמיד באותו מקום וכאבי תופת ראיתי שיש אופציה לטיפול בלייזר האם עוזר? כמה טיפולים צריך ומהי העלות? ואיפה עושים טיפולים כאלה? תודה

22/09/2011 | 06:19 | מאת:

טיפול באפטות באמצעות לייזר אורך מספר שניות ומעלים את הכאב מיידית (בד"כ) עדיין רואים את האפטה אך אינה כואבת. כל מרפאה שיש שם לייזר מסוג er:yag או diode או nd:yag יכולה לבצע טיפול זה. הטיפול פותר בעיה עכשוית ואינו בהכרח מונע הווצרות אפטות חדשות בעתיד