פילינג חניכיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

08/09/2011 | 01:05 | מאת: דניאל

היי, הבנתי שיש טיפול שנקרא פילינג לחניכיים שמטרתו הבהרה של החינוכיים הכהות עקב פיגמנטציה, רציתיר.לשאול עד כמה.הטיפול יעל ומומלץ והאם יש טיפול כזה במכבידנט? תודהה מראש,

08/09/2011 | 18:50 | מאת:

הדרך היעילה ביותר לבצע "פילינג" מסוג שהזכרת הינה באמצעות לייזר er:yag . במכבי אין לייזר ולכן אם שם עושים טיפול זה אז באמצעות סקלפל (סכין מנתחים) בכ 50% מהמקרים אפילו אין צורך בהרדמה מקומית

04/08/2012 | 14:39 | מאת: deleted

כיצד מבצעים "פילינג חניכיים" באמצעות סקלפל- סכין מנתחים ? האם זהו ניתוח ? האם מבצעים היום פילינג חניכיים באמצעות לייזר במכבידנט ? ומהו טווח המחירים הכללי של טיפול פילינג חניכיים ? תודה