הלבנת שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

31/08/2011 | 18:46 | מאת: גיא

שלום רב, אני אשמח לדעת היות ואני לפני בחירת השיטה להלבנת שיניים מהי השיטה העדיפה ,אני מציין שאני לא לחוץ בזמן ,אני מתלבט אם לעשות בלייזר או בסד ? לפי מחקרים שקראתי הלייזר הוא מסוכן כי אין מספיק מחקרים שבדקו את הנזק שהוא עלול לעשות האם זה נכון ? הייתי שמח לשמוע את דעתך לגבי ההבדל בין השיטות ורמת האפקטיביות והמסוכנות שלהן ? תודה רבה ד''ר, גיא

01/09/2011 | 14:45 | מאת:

שלום גיא. לצערי המידע המוטעה המסתובב בנושא לייזרים פוגע קודם כל במטופלים. לייזר להלבנת שיניים או לייזר לטיפולי שיניים לא פוגע בשן . נקודה. יש מספיק מחקר בנושא זה . יתרון הלייזר, או כל שיטה אחרת המשתמשת באור כקטליסט ע"מ להפעיל את מי החמצן אשר מבהירים את צבע השן, הינה במהירות העבודה. הטיפול נעשה במרפאה תוך שעה עד שעה וחצי. החסרון - מחיר כי מעורב זמן רופא. באמצעות סד תשיג את אותה התוצאה רק ביותר זמן