הלבנת שיניים בלייזר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

01/07/2011 | 10:40 | מאת: אלי

שלום רב, רציתי לדעת מהו הטיפול הטוב והבטוח ביותר היום להלבנת שיניים. והאם לייזר בטוח? (קראתי בהרבה אתרים שעקב טיפול זה לא הרבה זמן בשוק לא יודעים על השפעותיו לטווח הרחוק). דבר נוסף, איך אדע איפה מומלץ לעשות את הטיפול? תודה מראש.

04/07/2011 | 22:30 | מאת:

בכל מקרה ההבהרה הינה באמצעות חומר הנקרא מי חמצן. ההבדל הינו בצורה או דרך להפעלתו של חומר זה. למעשה קיימות שתי דרכים בלבד: כימית ובאמצעות אור. אור הינה הדרך המהירה מכולם ולייזר הינה הדרך הבטוחה והמהירה ביותר. צריך לשים לב שאורך של הלייזר הינו 2940 נ"מ ושמו er:yag