האם הצעת המחיר ריווחית ביותר?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

04/09/2006 | 20:45 | מאת: יפהפיה

עלי לעבור השתלת 2 שיניים צמודות זו לזו, 2 סתימות רגילות ו3 כתרים. ניתנה לי הצעת מחיר בסך 9 אלף ש"ח. האם זה מחיר ממוצע או סביר או שכחברת מועדון בחברה המדוברת(שכמובן לא אנקוב בשמה) המחיר הוא זול באופן ניכר? תודה רבה לכל העונים

04/09/2006 | 20:56 | מאת:

שלום יפהפיה ברפואת שיניים אין מחירים אחידים. האימרה שהזול עולה יקר נכונה במיוחד ברפואת שיניים ולכן לדעתי חשוב יותר איכות מאשר המחיר.

12/09/2006 | 01:04 | מאת: יפהפיה

תודה על תגובתך. בהנחה ומדובר באיכות בלתי מתפשרת ובהנחה ניכרת כחברת מועדון האם המחיר שהוצע לי אכן זול באופן משמעותי מהסטנדרט המקובל ברפואת השיניים? אשמח לגילוי נאות.