חניכיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

03/05/2011 | 17:13 | מאת: dan

שלום ד"ר ליטבק, כתבתי לך לפני כ-חודש שאלה בנוגע לטיפול בלייזר בחיוך חושף חניכיים עכשיו ברצוני לדעת עוד משהו לפי מה שהבנתי שברגע שאנחנו מקצרים את החניכיים זה גורם לשיניים לגדול וזה נראה לא אסתטי וזה משנה את כל הפרופוציות האם יש אפשרות אצלך לאחר הקיצור חניכיים גם לצפות את השיניים בחרסינה כפי שנהוג היום על מנת לקבל את החיוך מיליון הדולר שכולם מדברים עליו היום? ואם כן, אני יודע שזה לא מקצועי לשאול דרך האינטנרט אבל מה המחיר של שן לציפוי חרסינה? תודה

05/05/2011 | 21:45 | מאת:

הכל עינין של פרופורציות. יש להתאים את את צורת וגודל השן לגודל הפנים וכמובן להתאים את החניכיים בפרופורציה. אם אתה יודע שזה לא מקצועי אז אתה בוודאי לא מצפה ממני להיות לא מקצועי