הלבנת שיניים ביתית- לילית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

12/02/2011 | 20:48 | מאת: גלית

ד"ר ליטבק שלום רב, בת 31 עם שיניים וחניכיים בריאות, לאחר שתי לידות (האחרונה לפני 10 חודשים). לפני 6 שיניים בצעתי הלבנה ביתית מוצלחת מאד (חצי שעה בבוקר וחצי בערב למיטב זכרוני) כעת אני עושה הלבנה לילית, 20%. אני פשוט לא עומדת בכאבים... אחרי כמה שעות בלילה עם הסד אני כל היום סובלת מכאבים קשים. הא יש לכך פתרון? האם יש קשר לסמיכות ללידה? בתודה מראש ושבוע טוב, גלית.

15/02/2011 | 12:36 | מאת:

גם היום יש חומרים שלא צריך לישון איתם. לדעתי הכאב נובע מחשיפת שורשי שיניים בעקבות נסיגת חניכיים. מספיק נסיגה של 1 מ"מ כדי שחומר הלבנה יגרום לכאב. יש לבדוק זאת במרפאת שיניים