השתלת שיניים לסת תחתונה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

23/08/2006 | 21:21 | מאת: קובי

שלום רב קיבלתי הצעה להשתלת 12 שיניים בלסת התחתונה (6 שתלים ו-6 מכני). 1. האם כדאי לבצע בבת אחת. 2. האם מספיקות 12 שיניים בלסת התחתונה. 3. מה הסיכויים שהשתל לא יקלט. תודה

24/08/2006 | 22:14 | מאת:

שלום קובי. הביטוי הנכון הוא השתלת 6 שתלים ולא "שיניים" . אני מקווה שאתה מבין שלא משתילים שיניים. לא כל כך ברור לי מה הכוונה "6 מכני". לשאלותיך: 1. כדאי לבצע בבת אחת כמה שתלים שאפשר, פשוט סובלים פעם אחת ולא מספר פעמים. 2. 12 שיניים בלסת תחתונה בהחלט מספיקות. 3. באופן סטטיסטי סיכוי הצלחה של שתל דנטלי הוא בסביבות 90% . בהצלחה