הלבנת שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

01/01/2011 | 20:58 | מאת: קרן

שלום, קראתי שהחומרים המלבינים הם מי חמצן או קרבומיד פראוקסיד שבסופו של דבר מתפרק לכדי שליש מריכוזו למי חמצן. לפיכך, האם אפשר להשתמש במי חמצן לציחצוח? האם ציחצוח שיניים במי-חמצן 6% או 12% הנמכרים בסלונים לשיער יבהיר את השיניים? זהו חומר כימי זהה? האם אין סכנה בכך מעבר לטעם הגועלי? הציחצוח הרי נמשך מספר דקות לכל היותר, האם משך זמן קצר זה בציחצוח עם ריכוז 6-12 יהיה אפקטיבי בכלל להלבנה? בתודה מראש, קרן

04/01/2011 | 14:12 | מאת:

אכן נכון שאלה החומרים. מגע בין מי חמצן לבין שיניים צריך להיות ממושך מספיק ו2 דקות של ציחצוח לא יעזרו ולכן לא כדי לנסות. כבר ניסו לפניך. כל הקשור לשיניים כדאי להשאיר לרופאי שיניים והבהרת שיער לספרים