שיניים קדמיות - מבנה, כתר וטיפול שורש - לייזר?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

09/05/2010 | 14:22 | מאת: דלית

השיניים הקדמיות שלי נשברו שהייתי קטנה , עשו להם ציפוי וכעת זקוקות לחידוש - כתר ומבנה,, הלכתי למספר רופאי שיניים להתייעצות, אני מתלבטת בין 2 רופאים - רופא א המליץ - המליץ : 2 שיניים כתרים מחרסינה זירקוניה, שן אחת טיפול שורש. השנייה סתומה, מתה ולכן רק כתר. ומבנה לשיניים ממתכת חרסינה. רופא ב המליץ - 2 שיניים כתרים חרסינה, זירקוניה. 2 שיניים טיפול שורש, אפשר לעשות רק באחת טיפול שורש אבל בעתיד גם השנייה תצטרך ולכן מומלץ עכשיו. מבנה לשיניים מסיליקון. אם היתה אפשרות הייתי מצרפת את צילום השיניים השאלה האם ניתן לטפל בבעייה שלי בטיפול לייזר? תודה רבה

13/05/2010 | 07:26 | מאת:

התייחסות לשאלתך דורשת לפחות צילומי רנטגן. עדיף גם בדיקה קלינית טיפולי שורש והכנות שיניים לכתרים מבוצעים באמצעות לייזר