פתרון בלייזר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

13/02/2010 | 01:04 | מאת: משה

שלום! אני בן 60 אחרי טיפול שורש שבוצע לפני שנה בשן 47 נוצרה בעיה שבחלק מהשן אין חיבור צמוד בין השן לחניכיים, לפי דברי הרופא מדובר "בלגימנט" שלא מחבר כמו שצריך בין השן לחניכיים, ורואים זאת בצילום לפי דבריו.חוץ מזה יש כמובן נסיגת חניכיים עקב הגיל, כתוצאה מזה לא יכול לאכול בצד ימין אוכל קשה, יש רגישות, כאבים ,והמצב לא טוב.! רוצה להוסיף שאני חולה לב ונוטל, קומדין ואספרין. האים ניתן לפתור בעיה מסוג הנ"ל "בלייזר"?? ואים כן איך אוכל למצוא רופא מתאים בחיפה.? תודה רבה!

13/02/2010 | 07:35 | מאת:

שלום משה. כנראה שמדובר על בעית חניכיים. מחלת חניכיים הינה מחלה כרונית וככזאת לא ניתנת לריפוי מלא אך ניתן לחיות איתה ולהאריך את חיי השן בצורה משמעותית. ללייזר יש תפקיד חשוב גם בטיפולי חניכיים בשילוב עם חומרים ופרוצדורות נוספות.