הארכת כותרת וכתרי זירקוניה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

25/07/2009 | 02:58 | מאת: מיכל

שלום, רופא שיניים אמר לי שהכתרים הישנים שלי גרמו לי לחניכיים מודלקות מאד וייתכן ואצטרך ניתוח הארכת כותרת. אשמח לשמוע פרטים לגבי ניתוח זה: 1. מה משך הניתוח 2. האם מבוצע בהרדמה מלאה או מקומית 3. מהם הסיכונים 4. כיצד מתבצע 5. מהי עלות הניתוח אצלך אם הדלקת היא מעל 3 שיניים קדמיות בלבד כמו כן, האם יש תחליפים לפתרון הבעיה ללא ניתוח? בנוסף, ברצוני לעשות 4 כתרי זירקוניה בשיניים קדמיות והמליצו לי על רופאי השיניים הבאים: יוסי אזואלס, ארווין וייס, מרטין גרוס ועל הטכנאים: רפי להב, אילן ברוש, עמיר ליף. אשמח לשמוע דעתך לגבי המומחים הנ"ל. תודה. מיכל

25/07/2009 | 12:39 | מאת:

חניכיים מודלקות הם עדיין לא סיבה בד"כ לניתוח הארכת כותרת. ע"מ להחליט האם יש צורך בהארכת כותרת צריך להסיר את הסיבה לחניכיים מודלקות. אם סיבה זו הכתרים אז צריך להסיר את הכתרים או את אותו החלק בכתרים שגרם לדלקת. משך הניתוח בין 30 ל60 דקות. מבוצע בהרדמה מקומית. כשמבוצע נכון אין סיכונים. אני מבצע את הניתוח באמצעות לייזר כבר 9 שנים. לא מפרסם מחירון. יש להגיע לבדיקה. אני לא שופט רופאים. לדעתי יש בישראל מאות רבות של רופאים שיעשו את הכתרים לא פחות טוב מאשר השמות שהזכרת