השחרת חניכיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

10/07/2009 | 19:21 | מאת: עינבל

שלום דר ליטבק בהיותי ילדה שברתי שן קידמית אשר הוחלפה לכתר עם השנים אזור החניכיים מעל הכתר הושחר דבר זה מאוד מפריע לי וברצוני לתקנו שמעתי כי ניתן לטפל בכך באמצעות לייזר האים זה נכון ? ואם כן כמה טיפולים דרוש ע"מ להעלים את הסימן האים דרושות פעולות נוספות ? ומה אחוזי ההצלחה? תודה רבה. עינבל.

11/07/2009 | 07:22 | מאת:

השחרת החניכיים שאת רואה זה למעשה השתקפות של שורש השן אשר עבר טיפול שורש.בד"כ שן או שורש הופכים לאפור שחור לאחר טיפול שורש ואם חניכיים דקות הצבע משתקף. חשוב להבין שזה לא צבע של חניכיים. טיפול באמצעות לייזר מסיר צבע של חניכיים (פיגמנטציה) בקלות ויעילות אך נראה לי שזה לא המקרה

11/07/2009 | 12:30 | מאת: עינבל

תודה רבה על תשובתך האים ישנה דרך לתקן את המצב? אשמח מאוד לקבל פתרון עינבל