הבדל בין ליזר להרדמה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

24/06/2009 | 09:21 | מאת: מור

אבקש לדעת מה ההבדל בין טיפול שיניים בליזר לטיפול בהרדמה מלאה, האם ניתן לבצע את כל הטיפולים בפה ביום אחד, האם ניתן לבצע גן ניתוח חניכים (בעקבות נסיגת חניכיים) בליזר או בהרדמה מלאה. אני רוצה לציין שיש לי חרדות נוראיות ממרפאת שינים מהמזרק, מהריח, מהטיפול ומרעש המכשירים. כך שאין מצב שאני עושה טיפול רגיל.

28/06/2009 | 23:15 | מאת:

הרדמה לאה זה מצב הגוף. לייזר הינו מכשיר המפיק קרן אור אשר פועלת אל רקמות קשות ורכות במקום מקדח וסכין. ברור שלא ניתן להשוות בין שני דברים שלגביהם שאלת. יכול לספר לך שב9 שנים האחרונות שבהן אני משלב לייזר ברפואת שיניי הרבה אנשים כמוך עברו חוויה מתקנת במרפאתי