הלבנת שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

15/04/2009 | 10:16 | מאת: רווית

שלום רב, מעוניינת לעבור הלבנת שיניים אודה לכם אם תענו לי על מס' שאלות שקשורות לכך: 1. מהי השיטה שנותנת את התוצאות הטובות ביותר להלבנת שיניים (מלבד ציפויים)? 2. האם טיפול הלבנת שיניים בלייזר במרפאה עדיף מהלבנה ע"י סדים בבית כאשר יש נסיגת חניכיים? 3. האם הרופא המטפל יכול להמחיש לי לאיזה גוון יגיעו השיניים בסוף הטיפול? 4. האם שיטת הלבנת שיניים בלייזר היא שיטה אגרסיבית יותר (פוגעת יותר בשיניים?) מטיפול בסדים בבית . והאם תופעות הלווי שלה קשות יותר ? 5. האם יש תופעות לווי נוספות מלבד הרגישות לחום או לקור תוך כמה זמן חולפת רגישות זאת והאם ניתן למנוע אותה ע"י טיפול מקדים? תודה רבה

15/04/2009 | 15:36 | מאת:

שלום רווית. התוצאות תלויות בצבע הבסיסי של השחניים ופחות בשיטה. יש להבין שמדיבר בהבהרה ולא הלבנה. לא יהיו שיניים לבנות. יהיו שיניים בהירות יותר. במקרה של נסיגת חניכיים עדיף לבצע הבהרה במרפאה בפיקוח רופא שיניים. שינוי צבע שונה מאדם םאדם ולכן לא ניתן להמחיש במדויק רק בערך. אין תופעות לוואי לטיפול הבהרה בלייזר והשיטה אינה אגרסיבית יותר מאחרות. רגישות לקור וחום קיימת רק במקרים של נסיגת חניכיים ונית ן למנוע זאת ע"י הגנה על החלק החשוף של השן ועל החניכיים בטיפול במרפאה .