שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

29/03/2009 | 10:46 | מאת: מיכל

שלום לך בקריאה בפורום הפריע לי דבר אחד בתגובותיך הפורום נועד לתת מידע לאנשים לגבי הלייזר ולא לקדם את מרפאתך הפרטית, אנא אל תכעס או תענה בתוקפנות, אני חושבת שאפשר לענות לאנשים פה לגבי אינפורמציה לגבי הלייזר ולא להתנפל על אנשים. תודה לך על הקדשת זמנך

30/03/2009 | 06:46 | מאת:

אני מקדם את נושא הלייזרים ברפואת שיניים בישראל מאז שנת 2000 למען המטופלים ברפואת שיניים ולא מתבייש להגיד שאני הטוב ביותר בתחום בישראל וזאת בניגוד לרוב רופאי שיניים אשר לא מוכנים להשקיע בטכנולוגיה נפלאה זו ומעדיפים לשקר למטופלים שלהם במקום ללמוד ולתת מידע נכון והגון.