טיפולי שיניים בלייזר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

19/01/2009 | 21:05 | מאת: מנקין יהודה

שלום לך דר" ליטבק: קראתי את הכתבה שלך בנושא טיפולי שיניים בלייזר ומאוד התרשמתי לטובה. בעקבות זה הגעתי למסקנה שזאת הדרך בה אני רוצה לטפל בשיניים שלי.אני מאוד חושש להפקיד את שיני בידי רופא לא מנוסה בתחום הזה.הזכרת בכתבה שיש שלושה רופאי שיניים העובדים עם לייזר. האם תוכל להפנות אותי לאחד מהם?אני מאוד אודה לעזרה כי הבלבול רב. תודה,יהודה מנקין

21/01/2009 | 06:16 | מאת:

כנראה שגיתי בהסבר. יש יותר משלושה רופאי שיניים שבמרפאתם יש מיכשור לייזר. יש שלושה שיש להם מכשיר לייזר של FOTONA . באזה אזור אתה מחפש רופא?

10/03/2009 | 19:52 | מאת: רופא שיניים

ד"ר ליטבק המכובד שכחת לציין שבמקרה אתה עומד מאחורי יבוא הלייזר מבית FOTONA עובדה חשובה זאת היתה צריכה להיות מוצגת פני כל קוראי הפורום. לייזר דנטלי נכשל עד כה בכל "האתגרים" שאיתו התמודד בעשור האחרון. הוא גם ננטש ע"י מרבית יצרני הלייזר.(בעיקר הישראלים) אם יש עוד "נישה" לשימוש בו הרי זה ברקמה הרכה, אין אף מומחה חניכיים שעושה שמוש בלייזר ומדוע? האם זה בגלל שהלייזר לא עושה את עבודתו ? הסיבה הפשוטה היא שאין הוכחות חד משמעותיות שהלייזר "מקצר,משפר" או עוזר בהבראה של אזור הניתוח הכלעדיין מעורפל וחסר עוד הרבה מחקר בנושא.