RE: סדק בשורש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

31/12/2008 | 14:56 | מאת: ירושלמי

RE: סדק בשורש האם ניתן לדעת אם במקרה מסוים יעזור טיפול כזה -לפני ביקור במרפאה? האם ניתן לטפל כאשר קיים כבר זיהום? אצלי מדובר בשן חלשה, בודדה במערכה השמאלית, האם טיפול כזה יחזיק מעמד לתקופה ארוכה, לפי ניסיונך? (השיקול הוא- אולי עדיף לא להשקיע בשן כזו ולעשות שתל כבר עכשיו) סליחה על השאלות המפורטות, לא מצאתי מידע בנושא זה במקומות אחרים

02/01/2009 | 18:51 | מאת:

ע"מ לתת הערכה מסוימת יש לבדוק קלינית ורנטגנית (צילום) סיכויי הצלחה אצלי כ 60% באופן כללי במהלך 4 שנים אחרונות