צביעת שיניים ע"י חיידק

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

27/12/2008 | 01:53 | מאת: ירון

שלום, בשנה האחרונה אני סובל מצביעה של השיניים (רק השתיים הקדמיות העליונות ו-4 קדמיות תחתונות) בעקבות שתיית יין אדום (אינני שותה קפה ולא מעשן). נאמר לי ע"י רופא השיניים והשיננית שזה בגלל חיידק שאותו קיבלתי "מתנה" ממישהו. אחרי ביקור אצל שיננית השיניים נקיות לחלוטין, אך אם אני שותה יין אדום אפילו יום אחד אחרי, שוב נצבעות השיניים ועלי לחכות לביקור הבא אצל השיננית. ניסיתי להשתמש במשחת שיניים "טופול" והיא עוזרת, אבל לא למרווחים שבין השיניים. שאלתי: איך ניתן לעשות משהו שדומה לפעולת השיננית בכוחות עצמי, בבית ? האם יש טיפול בלייזר שיכול לעזור לתופעה הזאת ? תודה !

31/12/2008 | 07:10 | מאת:

תנסה את מברשת השיניים BIO BRUSH לייזר לא קשור לנושא

01/01/2009 | 07:24 | מאת: ירון

תודה על תשובתך. מהי מברשת BIO BRUSH ואיפה ניתן לקנות אותה ? בתודה, ירון