סדק בשורש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

12/12/2008 | 09:42 | מאת: ירושלמי

האם טיפול בלייזר יכול לתת מענה לסדקים שלא ניתן לטפל בהם בשיטה הקונבנציונלית? תודה מראש

13/12/2008 | 16:50 | מאת:

אכן בעזרת לייזר ניתן לטפל בסדק שורש שן (לא בכל מקרה) וזו האלטרנטיבה היחידה לעקירה

30/12/2008 | 00:27 | מאת: ירושלמי

האם ניתן לדעת אם במקרה מסוים יעזור טיפול כזה -לפני ביקור במרפאה? האם ניתן לטפל כאשר קיים כבר זיהום? אצלי מדובר בשן חלשה, בודדה במערכה השמאלית, האם טיפול כזה יחזיק מעמד לתקופה ארוכה, לפי ניסיונך? (השיקול הוא- אולי עדיף לא להשקיע בשן כזו ולעשות שתל כבר עכשיו) סליחה על השאלות המפורטות, לא מצאתי מידע בנושא זה במקומות אחרים