לא יודע מה לעשות..

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

08/09/2008 | 12:10 | מאת: אמיר .ל.

שלום רב. אני בן 25 לא הייתי אצל רופא שיניים כבר 10 שנים. לפני שבוע עשיתי בדיקה ויש לי הרב חורים וטיפול שורש. אני מאוד מאוד פוחד ולא מסוגל ללכת לטיפול. חשבתי על כמה אופציות, טיפול בלייזר, טיפול בגז צחוק וכ'ד.. האם טיפולים אלו יקרים בהרבה מטיפולים רגילים? ואיפה אני יכול למצוא רופא טוב מאזור ראשון לציון?? אני כבר ממש חייב לטפל.. תודה מראש.

10/09/2008 | 12:03 | מאת: אמיר .ל.

עד שאני יקבל תשובה כבר לא יישארו לי שיניים...

16/10/2008 | 17:13 | מאת:

מצטער על תשובה מאוחרת. חשש מרפואת שיניים חולף לאחר כמה טיפולים שבהם נוכחים לדעת שיש רפואת שיניים ללא חששות או כפי שאומרים המטופלים שלי "חוויה מתקנת". כפי שכבר הזכרתי בתשבות קודמות רבות - מערכת לייזר מתקדמת בידיים מנוסות של רופא שיניים זהו שינוי דרמטי בהרגלי רפואת שיניים. כ- 80% מטיפולי השיניים כלל לא דורשים זריקת הרדמה. תוסיף לזה יכולת לחסוך כ 50% מטיפולי שורש ויש כאן חלק מהקידמה שלייזר מביא לרפואת שיניים. הקרוב ביותר לראשל"צ - קרית אונו.