טופו/סוייה ומוצריו

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

01/05/2007 | 09:33 | מאת: ליאורה

אם אוכלים כל יום טופו 150 גרם זה משפיע על המאזן ההורמונלי ואם לא אז כמה כן ואני גם סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס האם זה בסדר או שזה מזיק?

01/05/2007 | 09:34 | מאת: ליאורה

01/05/2007 | 16:55 | מאת:

שלום לך , בואי נעשה הפרדה בין טופו לסויה ומוצריה לאל האחרונים יש תוספות כימיקלים ודברים נוספים שהשפעה שלהן על הגוף ....שונה לגבי טופו שלעצמו אין השפעה אמיתית על ההורמונליות של הגוף גם לכאלו שסובלים מרגישות בבלוטת התריס תת או עודף של פעילות אם את מרגישה לא בסדר עם אכילת טופו פשוט תפסיקי ....

07/09/2008 | 04:16 | מאת: omri shalev - china

ליאורה שלום כמי " שסובל " מרמות סוכר לא גבוהות ,מטופל ב 1 כדור ליום ובעיקר שומר תזונתית רציתי לדעת האם שימוש בחלב סוייה ,שתיית תוספי סוייה שונים אכן יכולה להביא להורדת רמת הסוכר בדם ,ירידה ברמות הכולסטרול ובכלל האם שווה השקעה ומאמץ . בתודה ובברכה עמרי שלו סין