אורז מלא כניקוי

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

05/05/2006 | 14:10 | מאת: אביבה כהן

שמעתי תכנית ברדיו הממליצה על ניקוי המעיים וירידה במשקל על ידי אכילה של אורז מלא בלבד במשך 3 ימים עם שתייה מרובה של מים. מבקשת לדעת את דעתך בנושא. תודה רבה

07/05/2006 | 16:11 | מאת: איילת

שלום, אשמח במסגרת זו כבר לקבל מתכון או שניים של אורז מלא. עשיתי פעם אחת אורז מלא לפי מתכון של אורז רגיל + השרייתו לפני כן ויצא כמו אוכל לברווזים.... ממש לא טעים. אשמח לחוות חוויה מתקנת... בתודה מראש, איילת.

07/05/2006 | 21:17 | מאת: אביבה כהן

היי איילת, כן, נכון, האורז המלא ניחן בטעם שונה. לכן אני מתבלת אותו ביתר תיבלון. קארי ואבקת מרק, לפעמים מוסיפה חופן של אפונה או תירס של סנפרוסט, רצועות גזר, גרעיני חמניה. כמו כן אפשר לפעמים לטגן בצל (במחבת טפלון "טיגון" במים בלבד) ואז להכניס את האורז ורק אחרי "טיגון" שכזה, להוסיף ת'מים ולתבלן. משתדלת להמליח בקלילות בלבד. מחכה לתשובת הד"ר ואז אולי אעשה איזה ניקוי דיאטתי. בהצלחה אביבה

10/05/2006 | 08:23 | מאת: אנה

תנסי אורז בסמטי מלא, טגני בצל בכף/ שתיים שמן זית והוסיפי גזר מגורר, קצת אבקת מרק ללא מונסודיום גלוטומט ובתאבון.

09/05/2006 | 09:54 | מאת:

זהו ניקוי המומלץ למי שעושה זאת לראשונה. אבל, לפעמים שלושת הימים הללו לא יניבו ירידה, מכיוון שהגוף אוגר מים. בנוסף- בתזונה כזאת, כדאי להוסיף מוצר שמנקה את הגוף או לעשות הידרותרפיה כי יש נטייה בתזונה זו לפתח עצירות.