ניקוי הגוף

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

04/05/2006 | 16:26 | מאת: רונן

איך ניתן לעשות ניקוי הגוף מרעלים רק ע"י שתיית מים למשך 3 ימים ולהתמודד עם תחושת הרעב, כאבי הראש והמשברים שהגוף יעבור? האם יש דרכים נוספות "פחות מענות" לניקוי הגוף מרעלים ולהפחתה במשקל ובשומנים? במשך שבועיים אני לא אוכל ארוחת צהריים, יש ימים שזה קל ולפעמים זה מאוד קשה. האם יש איזשהו תחליף מזון שיתן תחושת שובע לגוף כמו ארוחת הצהריים, כמובן בלי הקלוריות הרבות של ארוחת צהריים. תודה על התשובות, רונן

09/05/2006 | 09:51 | מאת:

צום מים אינו מומלץ. לגבי ארוחת הצהריים- העלה את כמות המים והוסף פירות עם יותר מ-90% מים, כמו אבטיח. ישנם תוספי מזון לניקוי הגוף, חפש תוסף מזון שאינו רק מזרז יציאות, אלא גם עובד על ניקוי הכבד הכליות והדם.