גירוי גירוד ואדמומית בעור

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

02/05/2006 | 00:53 | מאת: סימה

ברצוני להתייעץ לגבי גורמים ואפשרויות טיפול טיבעיים,בגירוי שהופיע לי בערווה ובירכיים לפני כשלושה חודשים החלה אדמומית קלה כעקיצת יתוש להתפשט בצורת לב על עור שיער הערווה שלי ובמעלה קדמת הירכיים, עם קו ברור ואדום שחוצץ בינה לבין העור שליד,הגירוי חזק ולעיתים אני מגרדת את עצמי עד זוב דם, ולעיתים ישנה רגיעה בגירוי ניסיתי למרוח שמן זית עם לוונדר ושמן עץ התה. לשים יוגורט שמעט עזרו להרגיע, אבל עד עכשיו לא מצאתי משהו שאכן יעזור משמעותית, אני מנסה להמנע מלהשתמש בעזרת הרפואה הרגילה ואשמח אם תתנו לי עצה איך לטפל בגירוי ואולי מחשבה על מה הסיבה שלדעתכם הגירוי הופיע. תודה סימה

08/05/2006 | 09:41 | מאת:

עלייך לצמצם משמעותית את כמות הסוכר שאת צורכת וליטול קומפלקס בי ששומר על מערכת העצבים והעור.