בטן נפוחה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

11/04/2007 | 13:49 | מאת: נעמה

אני בת 24 בשנה האחרונה ירדתי הרבה במשקל והגעתי הכי נמוך ל46 ק"ג העלתי חזרה למשקל תקין של 56 ק"ג ( גובה 1.65 ) אני עוסקת בספורט באופן יומיומי הבטן שלי כל הזמן נפוחה ועם גזים המבנה שלי רזה וזה נראה כאילו אני בהריון הייתי אצל גסטרולוג אשר התשובה שלו היתה שיש לי בטן רגישה והצטברות של גזים ושאין מה לעשות, אני נורא מתוסכלת גם מהמראה וגם מההרגשה הלא נעימה של תחושת כובד ומלאות כל הזמןבנוסף על כך נאמר לי גם מקרובים כי לפעמים יש לי ריח לא נעים מהנשימה שמריח כאילו זה מבפנים ולא מהפה עצמו, האם יש מה לעשות חוץ מטיפול בכדורים להרגעת הקיבה?

11/04/2007 | 17:03 | מאת:

יש מה לעשות ... יש קפסולה שניקראת איז שניה תערובת אינזימים טבעים שמפחיתים גזים ומשחרייםא ת הלחץ לגבי הריח ובנוסף לסימפטום הגז שאת מצהירה עליו ותחושת הכובד אני ממליץ לעשות בדיקה להימצאותה של קנדידה ( פטרית שמר) והטיפול בה