בירור באשר גוון עור צהוב-כתום

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

10/04/2007 | 20:39 | מאת: שירה

שלום, מס' שאלות בבקשה: 1) האם הגיוני שאכילת גזר אחד (גדול או קטן) באופן יומיומי תגרום לגוון עור צהוב-כתום באיזור הפה, כפות הידיים והרגליים? קראתי פעם כי עבור אנשים מסוימים רמת הבטא קרוטן שיש בגזר רעילה לגופם. האם כדאי להמנע לחלוטין או לתקופה מסוימת ע"מ לבחון אם יש שינוי, ואם כן בכמה זמן מדובר? 2) אלו הוראות מיוחדות לתזונה יש באשר ללוקים בתסמונת ג'ילברט..? באופן כללי האם רצוי עבור הלוקים בתסמונת זו להמנע ממשקאות אלכוהליים וקפה? ומה הן ההמלצות בנושא באשר לאדם בריא? אשמח לקבל תשובות מפורטות תודה רבה, שירה

11/04/2007 | 17:04 | מאת:

לגבי הגזר....שווה לפנות למומחה לאלרגיות לי אישית לא ידוע על תופעה לגבי הלוקים בתיסמונת ג'ילברט המזונות האסורים הם מזונותשומניים ביצים , חלקים פנימים, מאכלים מטגנים . על פי הנתונים שאת מספקת פה מדובר כניראהכ בבעיה בתיפקודי הכבד אני ממליץ על בדיקה והחלטה איך ומה עושים

11/04/2007 | 17:33 | מאת: שירה

שלום, תודה רבה על התשובה... הופניתי ע"י רופא משפחה לבדיקת דם. האם רצוי להמנע לחלוטין מביצים? ידוע לי שיש בהם חומרים מאוד חשובים לגוף ולעור כמו לציטין, חלבון...האם ביצה אחת בשבוע גם היא מיותרת עבור חולי תסמונת ג'ילברט? כמו כן אני אשמח לדעת אלו תסמינים יש לקנדידה..ובמה בדיוק מדובר. שוב תודה ויום נפלא :)