בעיות קשות במערכת העיכול דחוף!

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

10/04/2007 | 10:28 | מאת: איציק

בתי בת 18, כבר למעלה מחודשיים כל מה שהיא אוכלת מקיאה,כל הבדיקות הידועות נעשו כגון :גסטרוסקופיה,התרוקנות קיבה של מוצקים ונוזלים,נילקחה ביופסיה ולאחר בדיקה נשלל צליאק,הממצאים שהרופאים העבירו לנו הם שיש לה קיבה עצלה וההתרוקנות של מוצקים מאד איטית לא ניתן שום פיתרון לבעיה למעט שינוי תזונה שאלתי היא: האם נתקלת פעם בבעיה כזאת ? האם יש עוד בדיקות שיכולות לעזור בפתרון? בבקשה זהו סבל נוראי .

10/04/2007 | 12:37 | מאת:

צלצל למרכז 03-5444356 בוא עם ביתך לבדיקה התופעה מוכרת לצערי אך לשימחתי יש פתרון