בטן נפוחה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

10/04/2007 | 01:54 | מאת: יוסי

בעכבות חג הפסח התנפחה לי בבטן ובנוסף עליתי במשקל ב-4.5 ק"ג איך להוריד את הנפיחות בבטן וכיצד להתחיל דיאטה

10/04/2007 | 08:36 | מאת: שי לוי

יכול להיות שהנפיחות עליה אתה מדבר מלווה בעצירות כתוצאה מסתימה שעשו המצות לך .שים 2 שזיפים מיובשים ו2 תאנים בכוס מים מהברז ,השרה אותם במים כל הלילה ובבוקר על קיבה ריקה שתה את המים ואכול את הפירות.

10/04/2007 | 12:36 | מאת:

סבירות גבוה שאתה צודק ואכן מדובר בסתימה ממצות אישיתלא היתי משתמש בתרופה ( תרופת סבתא ) מאחר וזו תגרום לשילשול לתקופה של 3-4 ימים וחבל אין בכך שום צורך ראה המלצתי בתגובה ישירה.

10/04/2007 | 12:28 | מאת:

הבטן נפוחה מאכילה מרובה של מאכלים עתירי שומנים וסוכרים מה שיוצר מעבר לעליה במשקל בעיה של גאזים להורדת גאזים ממולץ לקחת תוסף תזונה שנקרא איז - אנזימים לעזרת מערכת העיכול לניקוי הגוף מפחמימות ושומנים ניתן להתחיל לקחת תוסף תזונה בשם קלנזר הקלנזר יעזור גם להסדרת פעילות המעים ויוביל גם להורדה במשקל אבל ופה נכנס אבל גדול !!! אתה צריך לבדוק את עצמך ולראות מה רמת הרעילות של הגוף שלך דיאטה ללא ניקוי הגוף מרעלים תחזיק זמן קצר וחבל .....