מה זה קנדידה?

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

09/04/2007 | 18:31 | מאת: ליאנה

אני בחורה בת 22 ובדיטה של 5 חודשים ירדתי עד כה 11 קילו וזה נפסק אני עדיין עם אותא תרפריט ואותו סוס ספורט ושום דבר לא זז מה עושים? בנוסף מה זה קנדידה?

09/04/2007 | 19:36 | מאת: נורית

זו פטרייה בנרתיק של האישה שחייה שם בצורה טבעית כל הזמן עם חיידקים טובים נוספים. כאשר כל הזמן יש איזון בין השניים אז אין בעייה, אך כאשר יש הפרת איזון לדוגמא כשאת לוקחת אנטיביוטיקה או בגלל מצב נפשי מעוער ועוד... אז אחד משניהם מתחילים לצמוח יתר על המידה ומחילים לעשות לך בעיות: גירודים, פצעים, הפרשות ועוד... בשביל להרגיע את הפטרייה את צריכה לקחת נרות וגינליות של " אגיסטן" שלושה ימים וזה עובר לך, ואם את לוקחת אנטיביוטיקה שמפרה לך את האיזון של הפלורה הטבעית בנרתיק אז תקחי במקביל גם את הנרות הוגינליות. בכל אופן לפרטים נוספים ולבירורים תמיד כדאי שתפני לרופא נשים והוא כבר יסביר לך הכל.