קיבה עצבנית

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

09/04/2007 | 16:57 | מאת: גילה

לאחר שאני אוכלת בחצי שעה אני חיבת להגיע לשירותים. כמו בובה ולכן קשה לי לצאת לטיולים מאורגנים בקבוצה .או פשוט לא לאכול בכלל עשיתי בדיקה אצל רופא גסטרו "קולונוסקופיה" בגלל חשש מסרטן פוליפ סרטני במעיים לאבי זל" היה סרטן בבדיקה הכל בסדר אצלי והרופא אמר שיש לי קיבה עצבנית הבדיקות שלי תקינות רק כולסטרול גבוהה ומטופל ע"י תרופה בשם סימבקור 10 מ"ג אני בת 52 משקל 58 גובה 152 מעוננת גם להוריד ממשקלי וגם להיות יותר ערנית אני קצת עייפה לאחרונה אני אוכלת בבוקר קורנפלקס 1 כוס בשעה 11 3 פרוסות לחם גבינה 1/2 אחוז לבנה תפוח עץ בצהרים עוץ או בשר בקר אורז או תפוח אדמה בערב סלט גבינה הבעיה שלי מתוק אני אוכלת שוקולד אני אוהבת עוגות יש משהוא שיעזור לי להתגבר על דרשת הגוף למתוק ?תודה גילה

09/04/2007 | 17:05 | מאת: גילה

אני רוצה לרדת במשקל תודה גילה

10/04/2007 | 11:46 | מאת:

טיפול שיטפל ברמת הרעלים בגוף יחד עם תזונה נכונה ומותאמת אישית יוביל להורדה במשקל ואיזון הגוף והאנרגיות שלו

09/04/2007 | 19:51 | מאת: נורית

כל פעם שאת רוצה מתוק תוכלי קטניות מלאות ז"א אורז מלא ולחם מלא ותשתי נס קפה ללא סוכר כי כל אלה מדכאים רעב וגם מפחיתים את החשק למתוק. וחוץ מזה את צריכה להיות חזקה מספיק גם כדי להגיד לא!!!! למתוקים, למען בריאותך.

10/04/2007 | 11:49 | מאת:

ההצעה שלך היא בואי ונרעיל את הגוף עם קפאין ? להיות חזק הוא פועל יוצא של החלטה אישית ושינוי אורח חיים ותזונה כל דבר שלא יתאים לגוף יעשה בעצם מילחמה ויצור סטרס הסטרס ימנע מהגוף להסכין להחלטה של הורדת מתוקים ויעזור לקנדידה להכתיב את הרצון במתוקים דברי מאפה וכדומה. אני חוזר שוב לתורת השלבים : 1. בדיקה מקיפה 2. ניקוי רעלים 3. התאמת תזונה על פי סוג הדם והבלוטה 4. שינוי אורח חיים והתמדה .

10/04/2007 | 08:46 | מאת: שי לוי

גילה שלום ! באחד מעיסוקי אני מאמן כושר אישי ועובד באחת מן הרשתות המובילות בתחום הפעילות הגופנית . הרזיה מתחילה בשינוי הרגלי אכילה כמו למשל הוספת סיבים תזונתיים לתפריט היומיומי שלנו וממשיך בפעילות גופנית מדורגת ומותאמת אישית לכל אחד ואחד. אני עצמי חולה על מתוק במיוחד שוקלד וכו'. העבודה הפסיכולגית על עצמי היא עבודה של יום יום . אם תרצי עזרה נוספת . את מוזמנת לכתוב לי למייל שלי

10/04/2007 | 11:45 | מאת:

על פי מה שאת כותבת הסימפוטמים מצביעים על קיומה של פטית הקנדידה בגוף שלך אני ממליץ להגיע באופן דחוף לבדיקה מקיפה ולהתחיל טיפול לחיסול הקנדידיה הדבר ימנע ממך את הרצון למתוק ולמאפים באופן די מיידי .

10/04/2007 | 21:25 | מאת: uzi

be shvoa haba ani be israel 054-7588984