ניקוי הגוף בצורה בריאותית, אפשרי?

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

09/04/2007 | 10:33 | מאת: עינב

שלום אני בת 20 ואני רוצה לנקות את הגוף מרעלים וכל הזבל שיש לנו בגוף ובו זמנית גם לרדת במשקל 3-5 ק"ג הקצב לא חשוב לי העיקר הניקוי והורדת המשקל. הבעיה היא שאני כרגע תלויה רק בתזונה בשל בעיה בריאותית ואי אפשרות לעשות ספורט מלבד תרגילים בשכיבה. מקווה שתענו לי .... אם יש למישהו רעיון לדיטה או כל דבר כזה שיכתוב תודה

09/04/2007 | 19:44 | מאת: נורית

גם בלי ספורט הגוף שלנו שורף קלוריות לפעילות התקינה של הגוף, ז"א לשם דיוק כל קילו מגופינו שורף 30 קלוריות לפעילות התקינה ללא אגירה, אז אם תעשי חישוב תוכלי לדעת כמה קלוריות את צריכה ליצרוך כדי לתחזק משקל מסויים של גוף ללא צבירה של שומנים מיותרים, הספורט חשוב בעיקר לאנשים שרוצים לחטב את עצמם מלבד לירזות או שהם אוכלים יותר ממה שהגוף שלהם צריך לפיעלות התקינה ואז הם רוצים לשרוף את העודף, למשל אני שוקלת 65 קילו אז אני צריכה לאכול 30*65=1800 קלוריות ואם אני רוצה לירזות אז אני אוכל פחות קלוריות בהתאם לכמה קילוגרמים אני רוצה לרדת וזה בלי לעשות ספורט! מה שזה דורש ממך זה המאמץ ליספור קלוריות של כל מה שאת מכינה לפה שלך!

10/04/2007 | 11:39 | מאת:

צר לי אך אני לא מסכים איתך דיאטה שמבוססת רק על הורדת הקלוריות של הגוף לא תחזיק מעמד זמן רב וזאת כי רמת העלים בגוף לא תשתנה ולמעשה אנו מונעים מהגוף את האנרגיה הדרושה לו להילחם ברעלים רק ניקוי רעלים והתאמת תזונה מתאימה יבאו לתוצאות טובות ושמירה עליהן לזמן ארוך

09/04/2007 | 19:47 | מאת: נורית

הדרך הכי טובה לנקות היא לאכול חסה כי אז הפריסטלטיקה (שרירי המעיים) שלך עובדים בצורה מזורזת ויוצאים מהר יותר מהגוף וגם התאית הרבה שיש בחסה סופחת את השומנים שיש במזון! אני יודעת מרפואת הצמחים שפטרוזיליה וכוסבורה מנקה טוב את הדם מרעלים שונים, אז חליטת תה מהם היא דרך טובה לנקות את הגוף. אני בכל מקרה אוכלת חסה פעם אחת ביום ותאמיני לי שזה מנקה לי טוב את הגוף כל יום

10/04/2007 | 11:42 | מאת:

נורית, אכן החסה עוזרת לניקוי אך לבוא ולומר שהיא הפיתרון היחידי הינו סוג של הטעיה טעות בתום לב אך עדיין טעות כדי לנקות רעלים מהגוף צריך קצת יותר מפטרוזיליה כוסברה וחסה ולדוגמא אני ממליץ להוסיף שימוש בתמצית סרעי אשכולית אורגנית התמצית תטפל ברעלים ותעזור לחסל פריזטים שגדלים בגוף . השלבים הנכונים הם : בדיקה מסודרת לאיבחון הרעלים בגוף ניקוי בכמה שיטות כגון הידרוטרפי ושימוש בתוספי מזון התאמת תזונה על פי סוג הדם והבלוטה הדומינטית שינוי אורח החיים והקפדה על התזונה .

10/04/2007 | 11:38 | מאת:

כן יש פיתרון אני ממליץ על בדיקה למציאת הרעלים הקיימים בגוף ואז התאמה של תזונה + טיפול הידרוטרפי לניקוי מסיבי הטיפול עצמו בעבר לתוספי המזון ינקה את הגוף משאריות רעלים שנידברו למעיים ובכך כבר שלעצמו יכול לההוריד מהמשקל עד כ- 10 קילוגרם תוספי המזון ישמרו על רמת הרעלים בגוף בצורה טובה וישמרו בכך על משקלך יש לי מטופל לאחר תאונת דרכים שאינו יכול לעשות ספורט לחלוטין האיש ירד 15 קילוגרם ב4 חודשים בצורה מאוזנת ובריאה והוא מאד מרוצה