צלוליטיס

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

07/04/2007 | 19:18 | מאת: ענבל

שלום, שמי ענבל ואני בת 17 וחצי. יש לי צלוליטיס באזור הישבן, הירכיים ועל הבטן. כפי שניתן להבין זה לא כתוצאה מהריון, אלא מהשמנה מהירה בגיל ההתבגרות. שאלתי אחות מוסמכת במרפאה והיא אמרה לי שכל העניין זה ספורט ותזונה נכון, אם אעשה המון אירובי זה ייעלם. האם כך הדבר? האם באמת יש סיכוי שזה ייעלם ללא ניתוח למתיחת העור? זה מאוד בולט ומכער וכמובן מפריע... בתודה מראש, ענבל.

10/04/2007 | 11:33 | מאת:

אכן כן תזונה נכונה ומוצאמת אישית פעילות גופנית שמתאימה לך ומואמת על פי סוג הבלוטה הדומיננטית תוביל להעלמות הצלוליטיס ללא כל צורך בניתוח