מאכלים מנפחים

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

28/04/2006 | 12:24 | מאת: דנה

שלום, יש לי בעיה של התנפחות בטן לאחר ארוחות. רציתי לדעת אם יש מאכלים הידועים כגורמים לתופעה הזו. תודה.

03/05/2006 | 22:44 | מאת: רות

שלום יש לי בעיה של התנפחות הבטן אני סובלת משומן בכבד ויש לי הרבה מתכות בגוף מבדיקה של שער במעבדה יש אלומיניום בכמיות רבות מה מותר לי לאוכל

03/05/2006 | 22:44 | מאת: רות

שלום יש לי בעיה של התנפחות הבטן אני סובלת משומן בכבד ויש לי הרבה מתכות בגוף מבדיקה של שער במעבדה יש אלומיניום בכמיות רבות מה מותר לי לאוכל

08/05/2006 | 09:31 | מאת:

מומלץ לבסס את התזונה על ניקוי גוף ושני תוספים: קומפלקס בי ומוצר שיזרז את היציאות. כמו כן, מבחינת מזון: הימנעי מחלבונים כבדים, עדיפה דיאטה צמחונית: פירות, ירקות, אורז, שיבולת שועל.

08/05/2006 | 09:32 | מאת:

בדרך כלל, הנפיחויות בבטן לא נגרמות ע"י המזון עצמו, אלא ע"י מצב הגוף עצמו- בד"כ הגורם הוא קנדידה.