סימנים כחולים מסביב לעיניים

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

28/04/2006 | 01:29 | מאת: מוטרד

חן. יש לי בעיה מאוד מטרידה. אני בן 18, אכלתי המון שטויות לפני שנה, אף פעם לא היו לי סימנים כחולים מסביב לשני העיניים עד גיל 17, פגשתי נטורופת. הוא אמר לי שאני אמור לנקות רעלים. אמרתי לעצמי שזה נשמע קצת מגוחך אבל זה באמת נכון. שתיתי אצות אוקיינוס של biocare .ו detox complex של סולגאר, האצות מנקות את הכליות, הדטוקס מנקה של הכבד. התוצאות היו טובות, הכחול באמת נעלם. שתיתי לאחר מכן ויטמין c שהוא באמת אבל באמת עזר בלי לא ספק וכמעט ולא ראו כלום. לפני כשבוע אני אוכל ביסלי פשוט שאפשר להגיד חצי שנה לא אכלתי חטיף עקב הסימנים. ושוב זה החמיר לי קצת. ואכן רואים קצת שהסימנים הכחילו אומנם אחרים לא יבחינו כל כך בהבדל כי רק אני רואה את פרצופי מדי יום ויום. ואני מוטרד מזה. אני ממש רוצה לבקש ממך האם אתה מכיר מוצר שמנקה את הגוף או איזה ויטמין שיכול לעזור לי בנוגע לזה או אפילו שזה לא יחזור לי שוב. שתיתי גם לא מזמן מולטיויטמין של סולגאר בשם vm2000 שהכי הרבה עזר לי, כמעט ולא ראו כלום, אך מכיוון שאני נוטל תרופה פסיכיאטרית בשם רסיטל זה התנגש לי ביחד ולא הרגשתי טוב, אז מה כבר אני אמור לעשות לעזעזל בנידון. אני כבר משתגע, בבקשה תעזרו לי. ואני גם מאוד מבולבל, אם אני אלרגי לחטיפים, למה הניקוי רעלים עזר לי, הרי אני רק צריך להימנע ממשהו וזהו, לכן אני מאוד מבקש שתעזור לי בכל העניין הזה מה עלי לקחת? מה עלי לעשות?

02/05/2006 | 14:29 | מאת: דן

כמה משלמים לך עבור הפירסומת שאתה עושה לחברת סולגר? נראה שקוף מדי אין שום ויטמין שיכול להעלים סימנים כחולים, טפל בעצמך

08/05/2006 | 09:29 | מאת:

ככל הנראה אתה זקוק לנקות את גופך מרעלים, אנא קרא על כך בפורום