כמות מותרת של שתיית מים ביום

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

22/03/2007 | 21:37 | מאת: יריב

לאחרונה התחלתי דיאטה חדשה ובה אני שותה כמויות גדולות של מים (בין 4-7 ליטר מים ביום). ההורים שלי כל הזמן מתווכחים איתי שאם אני אמשיך לשתות בכמויות כאלו אני אעשה לעצמי נזק, האם זה נכון? ואם כן מה הכמות שאני יכול לשתות ביום?

23/03/2007 | 00:10 | מאת: jud

26/03/2007 | 12:39 | מאת:

הכמות המומלצת לשתייה שלא במהלך דיאטה היא 10-12 כוסות ביום כלובר כ- 2 עד 2.5 ליטר ליום במהלך דיאטה ניתן להוסיף עוד כליטר כאשר המים נישתים לאורך כל היום על מה מבוססת הדיאטה שלך רק על מים ? אשמח לעשות עוד על שאלותיך אך אני מבקש פרטים נוספים

06/04/2007 | 11:49 | מאת: ערן ראובני "ערן ראובני"

ערן ראובני "ערן ראובני" ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני" ערן ראובני "ערן ראובני" ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני" ערן ראובני "ערן ראובני" ערן ראובני "ערן ראובני" ערן ראובני "ערן ראובני"