עזרה דחופה !

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

21/03/2007 | 17:57 | מאת: ראם

שלום קוראים לי ראם ואני בן 15 ואני סובל מעודף משקל [67 ק"ג]. בהתחלה עשיתי דיאטה של 1000 קלוריות ביום ואפילו פחות,אך לא ראיתי תוצאות מהירות ואני רוצה מאוד להרזות לקיץ ולתמונות ספר מחזור של סיום שנת הלימודים. אז התחלתי לאכול ממש טיפה, אני אוכל כל יום 150 גר' של תירס דל קלוריות שזה יוצא 70 קלוריות בערך לכל היום! ועשיתי כושר. אז ממש התחלתי לרזות. ירדתי 10 ק"ג בערך,זה לא מספיק ואני עדיין צריך להמשיך ולרזות עוד, אבל בזמן האחרון[שלושה הימים האחרונים] אכלתי טוב, לא הרבה בכלל ודברים בריאים, אפילו לא עברתי את ה800 קלוריות, אבל עליתי 4 קילו! מכלום! בזמן שלא הייתי שומר הייתי אוכל ממש מלא ולא הייתי עולה במהירות ובכמות הזאת! אני לא יודע מה לעשות עכשיו כל דבר קטן שאני אוכל אני משמין כפול! אני לא יודע מה לעשות, איך לסדר את זה כי אני לא רוצה לעלות הכל בחזרה! איך אני יכול לחזור לאוכל בריא ולסדר את זה בלי לעלות במשקל? בבקשה תעזרו לי ראם

21/03/2007 | 19:46 | מאת: אמיל

אל תנסה לעשות את זה לבד. תילך לדיאטנית או לנטורופטית. כך תרבל התאמה מקצועית של תפריט.

26/03/2007 | 12:44 | מאת:

שלום ראם, בוא נתחיל מהשאלה הבסיסית שהינה אינפורמציה : גובה משקל ? כדי לחשב ולראות האם אכן אתה זקוק לדיאטה אני לא מאוהב בדיאטות של קלוריות או של אי אכילה אני מאמין שצריך להתאים דיאטה אינדבידואלית לאדם כמו כן אני לקוח בחשבון את גילך הצעיר ומפה שהגוף עדיין לא התאזן על עצמו אגב, בגילאים מאוחרים יותר חוסר איזון רעלים בגוף מביא לאי ירידה במשקל בצורה שנישמרת לאורך זמן .