שאלה לדר' עדי סאקר

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

21/03/2007 | 14:12 | מאת: שיר

כשאני לא לוקחת את ההרבל קלנזר אני לא נכנסת לשירותים, אבל כשאני לוקחת (שניים) אני לא מפסיקה לשלשל במשך יום-יומיים. איך ניתן להסביר זאת? ומה אתה מציע לי לעשות?

26/03/2007 | 12:45 | מאת:

שלום לך , על פי התיאור שלך את זקוקה ליותר מלקיחת 2 כדורי קלנזר ביום הכדורים עושים פעולה של ניקוי רעלים מהגוף וחלק מהניקוי גורם ליציאות סמי מימיות דבר שמתאזן לאחר כשבוע וחצי שבועיים על פי תזונה נכונה אני ממליץ להתחיל לקחת 3 פעמים ביום את כדור הקלנזר רצוי אחרי ארוחה , כמו כן שווה לחשוב על בדיקה שתראה באם ישנן בעיות נוספות שעלולות להפריע לפעילות מעים תקינה .