ויטליגו -האם נקוי הגוף יכול לעזור וכיצד?

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

18/03/2007 | 13:19 | מאת: כרמלה

סובלת ממחלה אוטאימונית ויטיליגו האם תזונה נכונה (איזו) ונקוי הגוף יכולה לעזור?

26/03/2007 | 12:48 | מאת:

המחלה דנן הינה מחלה של חוסר פיגמנטציה , אין מחקרים על הנושא למרות שהיא התפרסמה בשל הזמר מייקל ג'קסון שחלה בה לאחר תאונת דרכים ולבסוף בחר לבהיר תא כל העור שלו בכדי להסתיר אותה צר לי שלא יכולתי להיות לעזר

12/04/2007 | 14:38 | מאת: לניאדו

יש לי מחלת ויטליגו כבר 20 שנה טיפלתי בבית חולים בילינסון בפוטוטרפיה כ70 טיפולים זה לא עזר כל כך הטיפול הופסק . השאלה שלי אים יש טיפול חדיש על ידי נקוי הגוף יכול לעזור או תזונה נכונה ומה היא התזונה . כדורים חדשים או משחות . אני מאוד מיואשת מהמצב אשמח מאוד לקבל תשובה דחופה שתוכל לעזור לי במחלה זו הקשה יש לי בכל הגוף זה מתפשת מהר מאוד