כווצים וכאבים בשרירים

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

17/03/2007 | 22:19 | מאת: זיו

אני בן 60 ,יש לי כווצים וכאבים רק ברגל שמאל של שרירי השוק--אין שום סיבה רפואית ,עשיתי את כל הבדיקות .איך אני יכול להקל בכאב?

26/03/2007 | 12:50 | מאת:

חסר לי מידע כדי לתת לך תשובות אתה יכול להגיע אלינו למרכז כדי לעבור בדיקה וכך נוכל אולי לעזור לך

06/04/2007 | 11:49 | מאת: ערן ראובני "ערן ראובני"

ערן ראובני "ערן ראובני" ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני" ערן ראובני "ערן ראובני" ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני"ערן ראובני "ערן ראובני" ערן ראובני "ערן ראובני" ערן ראובני "ערן ראובני" ערן ראובני "ערן ראובני"