בטן נפוחה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

06/04/2006 | 14:37 | מאת: דפנה

אני לא שמנה, ואפילו די בסדר 1.70 שוקלת 55 בערך. אבל יש לי בטן נפוחה וזה מאוד מפריע לי. זה קורה בעיקר אחרי ארוחת צהריים ואחרי שאני אוכלת יוגורט או שותה חלב (אגב- קפה עם חלב לא עושה לי בעיות, זה רק חלב לבד) מה אפשר לעשות כדי להימנע מכל זה? אני גם סובלת מעצירויות. תודה מראש

06/04/2006 | 16:23 | מאת:

1. לארוחת הצהריים- מומלץ להוסיף אנזימי עיכול המכילים את אנזים ה-lactase 2. העצירות היא מחלה. החלב הוא אחד המזונות הגורמים לרגישות. טיפול בעצירות מתבצע ע"י ניקוי המעי. 3. כמו כן- את חייבת לשתות יותר. חלקי את משקלך (מספר הקילוגרמים) ב-5, זהו מספר הכוסות שעלייך ללגום ביום.