פריחה בעור הפנים

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

17/03/2007 | 10:14 | מאת: הדר

האם יכולה ליהיות רגישות לנס קפה?

26/03/2007 | 12:56 | מאת: ד"ר עדי סאקר

כן יכולה להיות רגישות לקפה את יכולה לקחת GSE להוסיף 12 טיפות לחצי כוס מים ונגב בעדינות את הפנים את תחושי הקלה מיידית כמו כן העלמות הדרגתית של התסמין

08/06/2008 | 19:41 | מאת: karin

לפני כחצי שנה עברתי פילינג עמוק בפנים אצל אחד מהרופאים הידועים לאחר זמן הופיעו על לחיי נקודות בולטות שצבען בין אדום ללבן הרופא הגדיר את שם הנקודות כמיליה והציע בשפתו לשרוף אותן מה עושים-האם פעולה של שריפת המיליה עלולה לפגום בעור ? יש מקום לציין שעד היום מעולם לא סבלתי מפצעי בגרות או מפריחה בעור הפנים.רופא עור אחר המליץ על תרחיץ פנים מסוים והמליץ להשתמש בקרמים ומסנני קרינה ללא שומן-וזאת אני מקפידה לעשות כחודשיים ללא תוצאה אשמח לשמוע את דעתך--תודה