שרירים

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

16/03/2007 | 20:12 | מאת: אורן

שלום, אני מתאמן בחדר כושר 3 פעמים בשבוע כבר 7 חודשים ובכל זאת אין שינוי משמעותי בצורת השרירים. אני רוצה להדגיש שאני לא מעוניין לעלות במשקל אלא רק לעצב יותר את השרירים ולהדגיש אותם. האם אני צריך להתאמן יותר או שהרגלי התזונה שלי לא נכונים? (אני אוכל אוכל בריא, חלבונים כל 2-3 שעות,פחמימות וירקות)

23/03/2007 | 17:19 | מאת: דותן הראל (חגאג) מר ישראל בפיתוח הגוף

חייב ללכת לפי תזונה נכונה ולהוסיף עוד אימון (יום 1 נוסף) כך שעליך לתת לכול שריר פעמים בשבוע אימון ולעבוד על שיטת היפוטרופיה ( ניפוח)