ניקוי הגוף מרעלים

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

16/03/2007 | 11:25 | מאת: רותם

יש איזו דיאטה שמציעה לאכול רק אורז במשך שבועיים, האם זה בריא

18/03/2007 | 08:27 | מאת: תמר

רותם שלום, התזונה שהנך מדברת עליה היא על פי אסכולת הרפואה הסינית ניקראת ניקוי מונו רק מזון אחד במהלך זמן מוגדר כשבוע עד 10 ימים - מטרתה לנקות את מע העיכול משום שהיא בעלתסיבים תזונתיים הייתי ממליצה לך לפנות למטפל מוסמך על מנת שיבנה לך תזונת ניקוי המתאימה עבורך - אין שיטת ניקוי אחת שבריאה או מתאימה לכולם כדאי גם שהוא ימליץ לך על תוכנית תוספי מזון כגון פסיליום ופרוביוטיקה לניקוי אופטימאלי בהצלחה תמר אקווהתראפי 035224070

20/03/2007 | 09:28 | מאת: אביבה

עדיף שרק הד"ר יענה ככה נחסוך טעיות שווא

26/03/2007 | 15:13 | מאת: ד"ר עדי סאקר

לא .... כמו כל דיאטה שתומכת רק במזון אחד ומזניחה את שאר המזונות מאד לא ממולץ