תוצאות לא טובות בבדיקות דם

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

14/03/2007 | 16:04 | מאת: אסף

שלום: אני בן 32 בחודש הבא ומרגיש מצויין. עשיתי בדיקת דם כללית ולהלן התוצאות הבעיותיות: CHOLESTEROL- HDL 34 too low CHOLESTEROL-LDL calc - 164 too high ALBUMIN 4.9 a little too high 52- 42 % 41.57 HCT 11.1- 7.1 fL 6.91 MPV 20- 2 52 ESR זה ממש מדאיג כי זה הרבה מעל ערכי הנורמה. הייתי מבקש לדעת מה עליי לאכול על מנת לחזור לערכי הנורמה בתוצאות הבאות. תודה מראש, אסף

19/03/2007 | 15:23 | מאת:

צריך לראות את כל התוצאות כדי לעשות איבחון טוב יותר כפי הניראה לא יזיק לך לעשות בדק בית מעמיק מבחינת רעלים והימצאותם בגוף בדיקה קצרה שעורכת כשעה כולל ההמתנה יכולה לתת לך את התשובות הרלוונטיות